Tuesday, 8 June 2010

admin baru

heheh. hello . sy farina . hehe . sy admin baru kdd sini . haha ~

Saturday, 5 June 2010

memperkenal kan..

salam !! fes of ol, thnx to fans grup kami suka on9 sampai lwt mlm !! n thnx to admin > biebiey nadirah. heee. akhirnya, terlahir juga ni blog.
:: tujuan ::
nak merapatkan lagi hubungan kita2 yg kelawar ni.
hehe.
:: facilities , ceh !! ::
disediakan CB ( chat box ) tuk berchatting .
p/s :: CB di atas adalah CB SAF ( stacyangiefrenz ) . Kenapa ?
sebab kami minat stacy. hee. next, CB tu dah ramai org, so, dah ramai org. so lebih meriah. pada yg bukan fans stacy. dont worry k. itu cuma CB je . kami akan cuba majukan blog ni dr semasa ke semasa. makaceh.
:: cadangan ::
kepada sesiapa nak bg cadangan ke apa ke tuk memajukan lagi blog ni , ble la hantar komen anda ke CB (comments box) . okay. semua maklum bls akn d terima.
:: activities ::
activities kita akan d update dari semasa ke semasa. ceh ! ada gathering ke. nak lepak kat chat room ke . ok. ble je. esp, yg berada d sabah. senang cket.\
:: admin ::
biebiey nadhirah ( upin )
emysya ( emy )
sekian dulu sekarang. terima kasih kelawar2. love u'ooll

gaa. percubaan. percubaan.

SALAM :)

hye kelawar2x !!

ni hanyalah percubaan pertama posting for diz blog. nothing special but we need your opinion for making this blog interesting . please leave your comments on the Comments box ok .

admin >> emysya